Testimonis

R.P "Moltes gràcies Lídia López. Ha sigut un dels millors cursos d’aprenentatge que he fet en molts aspectes. El recomano per a totes aquelles persones sensitives que vulguin donar i rebre. És un gran plaer. Grans sensacions. No deixa indiferent."

F.P "Vaig fer el Curs de Reiki Tradicional Japonès de 1r Nivell amb la Lídia i em va encantar. Destaco la delicadesa, el respecte, la puntualitat i l’atenció que ens va dedicar. M’agrada com explica i és una persona que sento propera, espero que us animeu perquè val molt la pena."

J.R "En el mateix moment que decideixes començar a caminar cap a tu mateix, la vida et va apropant les persones que han d’acompanyar-te i guiar-te en el teu camí. Cada segon que passa, tinc més clar que triem a les persones que volem a cada instant perquè han de donar-nos un missatge, i en el meu cas, m’heu regalat un bonic aparador en el qual mirar i veure aquelles coses que he d’aprendre en aquest moment. Moltes gràcies Lídia López per rebre’m i permetre’m conèixer part de la teva essència i gràcies als meus companys per mostrar-se tal i com són... Un regal immens, d’una mestra immensa."

J.D "Ahir vaig fer reiki uns minutets al meu gos. El sento més proper a mi, ara vol estar amb mi quan abans només em grunyia, és increïble, mai hagués pensat que el Reiki serviria per això."

J.D "Un dels meus gossos va ser maltractar, té moltes pors i ataca. En arribar a casa després de fer el curs han vingut a rebre’m els meus dos gossos i aquest concretament, m’ha demanat Reiki. Ha recolzat el seu cap sobre els meus genolls uns minuts, li he posat les mans al cap per canalitzar-li Reiki i s’ha quedat tranquil rebent Reiki i anava canviant de posició perquè li fes Reiki en diferents parts del seu cos. No m’ho puc creure. Em sento pleníssima. És com que no puc desitjar res més pel moment. Totes les meves expectatives no s’han complert sinó que han estat superadíssimes."

P.G "Lídia López és una Mestra de 10. Estic orgullosíssim de què hagi sigut la meva Mestra. Té l’humilitat, l’amor i la saviesa… ho té tot com per a que després de l’iniciació de Reiki estigui plenament satisfet amb tot.
Gràcies per tot aquest amor, gràcies per donar-me espai, m’he sentit valuós en el seu curs, m’he sentit acollit i m’he sentit sostingut i acompanyat. Còmode i confortable. He sentit coses que no havia sentit mai i sento que ara està a les meves mans el poder de l’Amor Universal. Em sento com Nicola Tesla.
Gràcies per donar-me la clau d’aquest gran poder."

J.D "Vaig a explicar una experiència única i inigualable. No puc permetre’m anar a dormir sense cercar les paraules adients per expressar el que la vida m’ha ensenyat en el dia d’avui. De fet, no sé ni quin vocabulari utilitzar, quina contradicció. És impossible posar nom a quelcom tan intens que acabes de sentir, quelcom que desquadra els esquemes que t’han imposat des de petita i que has acceptat amb tota naturalitat fins al moment. Fa un temps que no sóc 100% escèptica amb el Reiki, ja que he tingut una grata experiència quan me l’han practicat. Tot i saber certes coses, el present m’ha ofert una sorpresa inoblidable. El destí (tot i que alguns prefereixen referir-se a ell com un conjunt d’enormes casualitats), ha decidit que coincidíssim un grup de lluitadores, a les quals ens uneixen certes situacions similars que ens ha plantejat la vida, per a fer créixer el nostre esperit. Quatre noies amb ganes d’aprendre, una Mestra increïble i un espai acollidor, només poden oferir-nos un dia com el d’avui. Em sento lliure, amb la ment totalment oberta pel que pugui venir, tranquil·la i en pau… Ha sigut un dia intens, amb molta força, plors, riures, amb algunes introspeccions doloroses i d’altres de positives, però que gratificants!
Poder sentir l’energia fluir dins el meu cos, connectar amb l’Univers, amb les persones del meu voltant. Sentir-les, sentir-me…
Ha estat l’inici del qual serà un gran viatge a la meva vida. I no només això, arribar a casa i que la meva família animal actués de manera diferent en rebre’m m’ha desquadrat i sorprès encara més."

M.D "Gràcies Lídia, ets preciosa i pura! Què orgullosa em sento de la Mestra que tinc."

L.T "Estic molt feliç amb el Diploma de l’'"Alianza Española de Reiki" que certifica el Primer Grau del Sistema Usui Japonès de Sanació Natural amb Reiki, realitzat a “Llum d’Usui Escola i Teràpia de Reiki” per la gran Mestra i Terapeuta Lídia López. Per mi, per les persones que em rodegen i per tots els animals que ho necessitin; La força de la FELICITAT."

M.A "M’ha encantat iniciar-me! Gràcies a la meva Mestra Lídia López."

A.L "Avui la vida m’envia llum i harmonia per coses que vaig aprendre al curs i les persones que em van acompanyar, estic molt agraït."

L.T "Pel triomf del Barça han estat tirant petards i la Gala (la meva gossa) s'ha posat molt malament. Gràcies a això, he aprofitat per fer-li Reiki durant una hora... i ha sigut una experiència meravellosa, ella ha viatjat dins d'un llarg i profund somni i jo flipant per tota la connexió i l'energia que m'ha fet sentir. En un núvol..."