Reiki i Animals

Reiki_escola_matero_animales_1Sovint, ens oblidem que els animals no humans també poden veure’s beneficiats amb el Reiki.
Tots els animals, sobretot els mamífers, tenen una estructura corporal molt similar a la dels humans i posseeixen també 7 xacres que tenen la mateixa funció que en els nostres cóssos.
Els animals tenen també emocions molt similars, per no dir idèntiques a les de l’ésser humà i aquestes poden afectar-los anímicament o acabar derivant en malalties físiques.

La mestra Lídia López és una gran amant dels animals, és vegana i té una àmplia experiència amb els mateixos, per la qual cosa creu indispensable tenir en compte El Reiki per a tractar-los.
Els animals, igual que els bebès, en veure’s lliures de prejudicis i creences reben el Reiki de forma molt natural, cosa que accelera el procés de millora dels mateixos i descarta l’efecte placebo del Reiki. En els seus cursos, i sense cost addicional, també profunditza en com fer Reiki als animals i en com fer un bon acompanyament en el procés de malaltia i mort dels mateixos.