CURS DE FORMACIÓ COMPLETA EN REIKI, DE 9 MESOS:

Mestria reiki mataró

Aquest és un curs que s'inicia cada mes d’octubre i dura 9 mesos (2,5h setmanals). Es comença des de zero fins a arribar a la Mestría.

Aquest format és ideal per anar interioritzant bé tot l'aprenentatge, per adquirir constància i adquirir l'hàbit diari de treball. A més durant tots aquests mesos hi ha un seguiment i acompanyament molt més personalitzat per part de la Mestra.

En finalitzar el curs hi ha un retir de cap de setmana on tindran la possibilitat de participar tots els alumnes i exalumnes de l'escola. Serà una experiència fantàstica per practicar Reiki, meditació, cants, tècniques ja apreses i d'altres noves i sobretot per compartir i enriquir-nos mútuament.

Possibilitat de triar entre el curs de matí (cada dilluns de 10 a 12,30h) o el curs de tarda (cada dilluns o dimecres de 19 a 21,30h).

Grups reduïts i places limitades. Inscripcions obertes a partir del 15 de maig i amb un descompte del 10% per les inscripcions fetes abans del dia 1 d'agost. Per consultar altres descomptes clica a l'apartat TARIFES i DESCOMPTES.